Yalova Üniversitesi Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında Atiye, üniversiteli gençlerle buluştu. Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen konseri, yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Atiye, 'Aşkistan' şarkısıyla başlarken, dansçı kızların gösterileri konsere renk kattı. Nar çiçeği rengindeki kostümüyle sahnedeki yerini alan Atiye, son günlerde müzik dünyasında ilk sıralarda yerini alan Brezilyalı şarkıcı Michel Telo’nun 'Ai se eu te pego' şarkısını söyleyerek alkış topladı.

ATİYE’YE ÜNİVERSİTE DAVETİ

Konser sonrası konuşan Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, şarkıcı Atiye’ye üniversitelerinde okuması konusunda teklifte bulundu. Prof. Dr. Karaosmanoğlu, "Bizim sanat ve tasarım fakültemiz var. Seni burada okutalım. Burada öğrencilerimiz ve Yalovalılarımız da var. Hepimiz size çok teşekkür ediyoruz. Yalova’ya yine gelin ama üniversitemizde okumayı düşünün" dedi.

Şarkıcı Atiye de yeniden Yalova’ya gelmek istediğini belirterek kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Atiye’ye plaket ve çiçek verdi.