Organizasyon Komitesi Başkanı Natalia Kovaleva’nın da aralarında bulunduğu 4 yönetici ile birlikte turizm bölgesi Kundu'daki lüks Mardan Palace Otel’e gelen Ukraynalı finalistler, kampa girdi. Kampta yürüyüş, dans ve görgü kuralları dersi alacak güzeller, final gecesinde sergileyecekleri yetenek şovlarına hazırlanacak. Final gecesinin hazırlık sürecini Mardan'da geçirecek kızlar, boş zamanlarında da havuza girip güneşlenecek.

Ukraynalı finalistler, kampın ilk gününde otelin muhteşem atmosferinde kamera karşısına geçerek final gecesi için birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Kızların fotoğrafları kral dairesinde, lobide, merdivenlerde, havuzbaşı ve bahçede çekildi. Final gecesi Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 25 Nisan'da yapılacak.

Mardan Palace Genel Müdürü Cumhur Özen, Ukraynalı finalistlere sorunsuz bir hazırlık dönemi yaşatacaklarını belirtirken, Mardan Palace Satış Pazarlama Direktörü Rufat Garibov ise Ukraynalı finalistlere hem güzel bir kamp hem de güzel bir ortamda dinlenme fırsatı sunduklarını söyledi.