Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan tarafından 66 gün önce ameliyat edilen Uğur Acar ile Atilla Kavdır, ameliyatlar ardından ilk kez bir araya geldi. Geçen cumartesi günü taburcu edilen Uğur Acar, Atilla Kavdır'a 'Geçmiş olsun' dileğinde bulunup sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Atilla Kavdır da Uğur Acar'a 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Birbirlerine çok yaklaşmayan Uğur ve Atilla, yaklaşık 10 dakika sohbet etti. İlaç ve yemek vaktinin yaklaşması üzerine yakınları tarafından odasına çıkartılan Atilla Kavdır, farklı insanlarla görüşmenin, sohbet etmenin kendisini daha da motive ettiğini hayata sıkı sıkı sarıldığını söyledi. Kavdır, bir an önce sağlığına kavuşmak istediğini, eskiden olduğu gibi kendi başına dolaşacağı günlerin özlemini çektiğini, sabrederek o günleri yeniden yaşayacağını söyledi.

CİHAN TOPAL ZİYARET ETTİ

Kavdır'ın yakınları da Uğur Acar’a yönelik, "İnşallah her ikinizde taburcu olduğunuzda birlikte mevlit okutup sizi yeniden bir araya getiririz" dileğinde bulundu. Geçen hafta Türkiye’de ilk çift kol nakli yapılan Cihan Topal’ın da Atilla Kavdır’ı odasında ziyaret ettiğini belirten yakınları, bu ziyaretin ardından Atilla’nın moral ve motivasyonunun daha da yükseldiğini söyledi.

Cumartesi günü taburcu edilen ve hafta sonunu Manavgat'taki ağabeyinin yanında geçiren Uğur Acar, fizik ve ilaç tedavileri için bugün tekrar hastaneye geldi.



EA(SU/İD)