Kaza, öğle saatlerinde Antalya- Burdur karayolunun 40'ıncı kilometresindeki Çubukbeli Mevkii'nde meydana geldi. 49 yaşındaki Kazım Akıncı yönetimindeki 07 BPM 39 plakalı kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Kazım Akıncı ile 37 yaşındaki Ali Rıza Işık ve 26 yaşındaki Rezzan Kutil ölürken, Ahmet Dağaçar yaralandı.

UÇURUMA HALATLA İNDİLER

Kazanın ardından olay yerine 112 ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekibi ile polis ve jandarma sevk edildi. Ekipler kamyonetin yanına, halat yardımıyla indi. Ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkarılan yaralı Ahmet Dağaçar, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Dağaçar'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada yaşamını yitirenlerin cesetleri ise Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

BALIKESİR'E GİDİYORLARDI

Kazada hayatını kaybeden Kazım Akıncı'nın inşaat teknikeri, Ali Rıza Işık ile Rezzan Kutil'in ise mühendis oldukları ve Antalya'da çalıştıkları inşaat şirketinin işleri nedeniyle Balıkesir'e gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi.