Türkiye’nin önde gelen özel havayolu şirketlerinden Atlasjet, biletlerini erken alan yurt içi yolcularını her şey dâhil 39 TL’ye uçuracağını duyurdu. Atlasjet’ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Tüm vergiler ve hizmet bedeli dahil olan bu fiyat, sınırlı sayıda koltuk için geçerli. 10 Ağustos–29 Ağustos 2012 tarihleri arasında biletlerini alabilecek olan yolcular, 5 Kasım 2012-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında seyahatlerini gerçekleştirebilecekler. Fırsat bileti alanlar, tüm EkonomiPlus ayrıcalıklarından da faydalanabilecek. Biletlerin kullanım koşulları ve kapsam dışı seyahat dönemi ile ilgili detaylı bilgiler Atlasjet’in web sitesinden, Atlasjet satış noktalarından veya Çağrı Merkezi’nden alınabilir.”


THY'DEN 44 TL'YE UÇUŞ

THY ise 8 Ağustos Çarşamba günü yaptığı açıklamada ise şu açıklamayı yapmıştı:

“Şirketimiz kış döneminde seyahat edecek yolcularını, biletlerini erken almaları durumunda tüm yurtiçi uçuşlarda her şey dahil tek yöne 44 TL'ye uçuracak. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan bu indirimden faydalanmak isteyen yolcular, 8 Ağustos – 14 Ağustos 2012 arasında yapacakları biletleme işlemi ile, uçuşlarını 5 Kasım 2012- 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirebilecek.“

FK (BB)