Bodrum'da geçen hafta patlak veren olayda, iddiaya göre, evli ve 2 çocuk babası beden eğitimi öğretmeni T.K., yazlığında içki içirdikten sonra tecavüz edip, hamile bıraktığı, ardından da bir öğretmen arkadaşı ile Milas'taki bir özel hastanede kürtaj yaptırdığı öne sürülen öğrencisi 18 yaşındaki A.F. ile, sürekli tacizde bulunduğu iddia edilen Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Lisesi'nden öğrencisi 16 yaşındaki G.K.'nın şikayetleri üzerine tutuklandı.

İzmir'de Buca Cezaevi'ne konulan, Ayşegül Sevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni ve Bodrum eski Milli Eğitim Müdürü T.K.'nın dün Bodrum Kapalı Cezaevi'ne sevkedildiği ortaya çıktı. Kızı N.K. aracılığıyla sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kişisel sayfasından açıklama yapan T.K., komploya kurban gittiğini öne sürdü. T.K., yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Dostlarım, arkadaşlarım, canım kadar sevdiğim öğrencilerim! 22.04.2012 günü Belçika ve Hollanda dönüşü İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yurda giriş yaparken pasaport kontrolünde, hakkımdaki 2 suçlama nedeniyle gözaltına alındım. Bir sonraki gün çıkartıldığım nöbetçi mahkeme beni tutukladı ve Buca Cezaevi'ne konuldum. Cumartesi günü de Bodrum Kapalı Cezaevi'ne naklim yapıldı. Günlerdir yazılı ve görsel basının konusu oldum, tecavüzcü oldum, kaçak oldum, cinsel tacizci oldum, hepsi yalan hepsi iftira. Emeklilik dilekçemi verdiğim, siyasi hayatıma başlayacağım zamanda birden insanların şikayetleri organize bir şekilde gelişti. Beni bitirme, etkisizleştirme planları işleme konuldu. Kimlerin yaptığını çok iyi biliyorum. Yıllardır eğitim camiasının üzerindeki sıkıntıları hep konuşuyoruz (baskı, sindirme, şantaj). Şimdiki hedef benim, ancak buradan bütün sendikalara, öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime demokratik kitle örgütlerine sesleniyorum. Bugün bana yapılanlara tepki istiyorum, her platformda fırsatçılara gerici, yobazlara tepki verin, susmayın daha savcılıkta ifadem bile alınmadı. Bugün itibariyle (28.04.2012) gizli bir dosya herkese servis edildi. Hedef ve amaç da buydu zaten. Yani daha ifadem alınmadan, yargılanmadan beni suçlu ilan ettiler. Benimle pazarlık yapmaya kalkıştılar. Zerre kadar korkmuyorum, doğru dürüst adam korkmaz."