YGS sonuçlarının açıklanmasından sonra gazetecilere açıklama yapan Şule İdacı, hedefinin LYS’de de başarılı olarak Tıp Fakültesi okumak olduğunu söyledi. İdacı, "4 yıl boyunca planlı çalıştık. Çok şükür Rabbim nasip etti böyle bir başarıyı. İnşallah LYS’de daha iyisi olur. Bu başarıda okulumun ve dershanemin payı çok büyük. Öğretmenlerimin de çok katkısı var. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Emin değilim ama Tıp Fakültesi istiyorum. Ankara’da inşallah bakalım. LYS’nin sonucuna göre de şekillenecek" diye konuştu.

Işık Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Hıdır Gündüz ise "Öğrencimizi tebrik ediyoruz. Okul olarak planlı bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu başarı tabi öncelikle Allah’ın bir lütfu. Daha sonra da planlı ve disiplinli çalışmanın ürünü. Burada öğretmen arkadaşlarımızın başarıları da önemli. İnşallah Şule’den LYS’de de bir başarı bekliyoruz. Okul olarak ilk binde 20 derecemiz var" dedi.

Kızı Şule’nin başarısıyla gurur duyduklarını söyleyen baba Alaattin İdacı, "4 yıldır hem dershane hem okul sistematik bir şekilde çalıştı ve meyvesini aldı. Açıkçası biz de gerildik. Ama geldiğimiz süreçte biz de sevinçliyiz" dedi.



AG(MB/SS)