Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Akrobasi Timleri Türk Yıldızları ve Solo Türk uçakları Bodrum semalarında gösteri uçuşu yaptı. Gösteriyi, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Eren, eşi Münevver Eren, Muğla Valisi Fatih Şahin, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, Bodrum Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Demirörs ve aralarında tatilcilerle turistlerin de bulunduğu binlerce kişi izledi. Ev ve otellerin çatıları gösteriyi izleyenlerle doldu.

Gösteri için Milas, Yatağan, Kavaklıdere ilçelerinin yanı sıra, Aydın'ın Söke, Didim, Çine ve Kuşadası ilçelerinden de turlarla yerli ve yabancı turistler geldi. Gösteriyi izlemek isteyen binlerce kişi Antik Tiyatro, Haremtan Tepesi, Yokuşbaşı, Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet plajlarını doldurdu. Yaklaşık 45 dakika süren gösteri sırasında Bodrum'da trafik kilitlendi. Gösteriyi izleyenler ellerinde Türk bayraklarını sallayarak pilotları selamladı.

Uçakların Kara Ada, Antik Tiyatro, Kumbahçe sahili ve Tavşanburnu üzerinde yaptığı gösterilerin komşu Yunanistan'a ait İstanköy (Kos) adası sahilinden de izlendiği, ada sahilinin turistlerle dolduğu belirtildi.



YA(İÖ/CK)