Banliyö trenlerinde kadınların kolyelerini çaldığı öne sürülen şüpheli için polis alarma geçti. 2 hafta içinde 5 benzer şikayet üzerine çalışma yapan güven timleri, eşkale uyan şüphelinin, Maltepe Küçükyalı Tren İstasyonu'nda olduğu belirledi.


Bu andan itibaren tren istasyonunda harekteli anlar yaşandı. Polis, şüpheliyi yakalayabilmek için operasyon yaptı. Yaşanan koşuşturmaca sonucu şüpheli F.Ö., alt geçitte kıskıvrak yakalandı. Yere yatırılan şüpheli, gözaltına alındıktan sonra Şehit Selahattin Aslantepe Polis Merkezi’ne götürdü. Mağdur olan kadınlar teşhis için polis merkezine geldi. Mağdur kadınların şüpheliyi teşhis ederek şikayetçi olduğu öğrenildi.




ÇALDIĞI ALTINLARI KUYUMCUYA SATIYORMUŞ


Şüphelinin üst aramasında bir kuyumcuya ait kartvizit çıktı. Polisin aradığı kuyumcunun, şüpheliyi tanıdığını belirterek, "Satmak için bana altın getiriyordu" dediği öğrenildi. F.Ö.’nün yapılacak olan işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Şüphelinin, hırsızlık suçundan sabıkasının olduğu kaydedildi.


Öte yandan kapkaça uğrayan bir kadının eşi ise F.Ö'nün yakanlanmasında dolayı memnuniyetini dile getirirken, eşinin yaşadığı olaydan sonra psikolojisinin bozulduğunu kaydetti.


RE (MK) (FOTOĞRAF)


Bilgi için: F.Ö: Fuat Özsitirgeç