Olay, geçen 24 Ekim gecesi merkez Muratpaşa İlçesi Kışla Mahallesi 47'nci Sokak üzerinde meydana geldi. Otostopçuluk yöntemiyle fuhuş yapan travesti Mustafa Serkan Güneşer, kavga ettiği kişiler tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan araştırmada, Mobese kameralarında olayın hemen ardından koşarak kaçan iki kişi olduğu belirlendi. Polis, şüphelilerin kimliklerini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. Cinayet şüphelilerinden Tolga Aytaş'ın Bahçelievler Mahallesi'nde 26 Ekim gecesi karıştığı bir kavganın ardından tutuklandığı ortaya çıkarken arkadaşı olan ve bıçağı kullanan Hasan Göktaş'ın ise Şarampol Caddesi'nde oturduğu belirlendi.

Dün gece düzenlenen operasyonla yakalanan Göktaş, ifadesinde travestiyi öldürdüğünü itiraf etti. Göktaş, "Tolga ile birlikte alkol aldık ve eğlenmek için travestilerin yanına gittik. Biz gecelik kalmak istiyorduk. Ancak konuştuğumuz travestiler saatlik görüşme yaptıklarını söyledi. Travestilerden ikisi yürüyerek uzaklaşırken biri ile konuşmayı sürdürdük. Bize paramızın olup olmadığını sordu. Biz de 'Paramız var' diyerek cebimizdeki parayı gösterdik. O da bizimle gece kalamayacağını söyledi. Sonra bu nedenle tartışma çıkınca bize ağır küfürler etti. Ben de sinirlenip bıçakladım ve kaçtım" diye konuştu.

Şüpheli Göktaş, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.