Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, 84/4’de yaşayan Tamer Uyguner’i sabah saatlerinde alacak ekip arkadaşları telefona cevap alamayınca eve geldiler. Kapı açılmayınca çilingire açtırdıklarında yatağındaki cesedi ile karşılaştılar. Bir yıllık evli polis memuru Tamer Uyguner’in eşinin yaz nedeniyle memleketinde bulunduğu belirtildi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı keşiften sonra ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Bu arada polis memurunu tanıyan bir mahalle esnafı, "Mesai saatlerinin uzun olmasından sıkıntılıydı" diye konuştu. Kafetarya çalışanı Yasin Kılıç da “Dün sabah dükkana geldi. Tanıdığımız bir ağbey. ‘18 saattir çalışıyorum, yorgunum’ dedi. Poğaça falan aldı. Şakalaştık. ‘Yarına kadar yatacağım’ dedi. Sevilen, sayılan bir insandı” dedi.

Ev sahibi Hasan Kocaman, “Sabah aşağıdan sesler geliyordu. ‘Kapıyı niye vuruyorsunuz, burada polis oturuyor’ dedim. Onlar da ‘Biz de polisiz, arkadaşımız işe gelmedi’ dediler. Evime döndüm. Daha sonra vefat ettiğini öğrendim. Eşi memleketine gittiği için evde yalnızdı” diye konuştu.