Kentin, Melikgazi İlçesi Nurihas Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki Gül Apartmanı otoparkı girişinde 28 Şubat günü saat 19.00 sıralarında Bekir Yıldız, bir aracın çarpması sonucu öldü. Kaza yapan kişinin bulunması için polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı, görgü tanıklarına başvurdu. Bekir Yıldız'ın ölümünün normal kaza olmadığını saptayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, araçla ilgili tüm bilgileri elde etti. Bekir Yıldız'a çarpan otomobilin mavi ya da lacivert renkli, Şahin veya Doğan marka olduğu, sağ ön farının yanmadığı saptandı.

Bu bilgiler ışığında 1200 otomobili inceleyen polis, Bekir Yıldız'a çarpan 38 KF 865 plakalı otomobili, hasarlı ve üzeri muşamba ile örtülmüş halde bir evin bahçesinde buldu. Ardından, Bekir Yıldız'a kasten çarparak öldürdükleri şüphesiyle 17 yaşındaki Metin K., 18 yaşındaki Mustafa K ve 18 yaşındaki Ahmet Y. gözaltına alındı.

Sorguya alınan şüpheliler, daha önce kavga ettikleri Bekir Yıldız'a kasten çarparak ölümüne neden olduklarını itiraf etti ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.


DÖ,VD(OE/ESM)