Kütahya'da kazada yaralanan minibüste bulunanlara yardım etmek isterken TIR'ın çarpması sonucunda şehit düşen, 24 yaşındaki Jandarma Onbaşı Uygar Yalçınkaya ile 21 yaşındaki Jandarma er Fatih Sultan Karaaslan için tören düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene Vali Kenan Çiftçi, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Akçay, Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ile çok sayıda kişi katıldı. Törende askerler şehit olan arkadaşları için gözyaşı döktü.

Törende şehitlerin özgeçmişleri okundu, ardından il Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü tarafından dua okutuldu. Törenin ardından vatani görevini kısa dönem olarak yaptığı belirtilen şehit jandarma onbaşı Uygar Yalçınkaya İzmir'in Menemen ilçesine, şehit jandarma er Fatih Sultan Karaaslan da toprağa verilmek üzere Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'ne götürüldü. Her iki şehidin de bekar oldukları belirtildi.

Kazada ölen Fevzi Seçkin ise, Kütahya'nın Kireç Köyü'nde toprağa verilecek.