BİLARDO SALONU BİLE VAR


Atatürk Havalimanı’nda bulunan ve modern bir mimariyle yenilenen İç Hatlar Terminali’ndeki CIP Salonu’nun Türkiye’nin en büyük İç Hatlar CIP Salonu olduğunu söyleyen TAV Havalimanları CEO’su Sani Şener, “Salon üç ay önce yenilenme amacıyla kapatıldı. Ancak ihale şartnamesindeki dizayn ile ilgili bazı maddeler nedeniyle inşaat 23 gün önce başladı ve bu süre içinde de bitirildi. Bu salon Türkiye’nin en büyük CIP Salonu'dur. Yolcunun seyahatten önceki her türlü ihtiyacını karşılayabilecek durumdadır. Sıkılmaması için bilardo salonu bile var ” dedi.




THY yetkilileri yenilenmiş haliyle hizmete giren salonla ilgili olarak şu bilgileri verdiler:


“Türk Hava Yolları İç Hat CIP Salonu, bugün saat 10.00’dan itibaren Business & Elite Plus ve Elite & Classic Plus olarak iki ayrı salonla yolcularını ağırlamaya başladı. Artan yolcu sayısına paralel olarak 132 meterkare büyütülen Business & Elite Plus Salonu, saatte 92 kişilik bir kapasiteye çıkartılırken, Elite & Classic Plus Salonu 433 metrekare genişledi ve saatte 230 kişilik bir kapasiteye ulaştı. Ayrıca, uçuş işlemlerinin daha hızlı ve kolay tamamlanması amaçlanarak, Gate sayısı 3’e ve check-in banko sayısı da 8’e çıkartıldı. Salon ana girişinde yer alan X ray uygulaması kaldırıldı ve kolay bir şekilde yolcuların bagajları ile direkt olarak bankolara müracat etmeleri sağlandı..”


KİMLER FAYDALANACAK?


Türk Hava Yolları ile yapılan uçuşlarda, Business & Elite Plus Salonundan Business Class biletli yolcular, Türk Hava Yolları’nın Özel Yolcu Programı Miles & Smiles üyesi Elite Plus Kart sahibi yolcular, Elite & Classic Plus Salonundan ise Star Alliance Gold kart sahipleri, Türk Hava Yolları’nın Özel Yolcu Programı Miles & Smiles üyesi Classic Plus ve Elite Kart sahipleri Türk Hava Yolları uçuş saatleri içerisinde salondan faydalanabilecekler.




FK (MK) (FOTOĞRAF)