Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yu makamında ziyaret etti. Bodrum'un yurtiçi ve yurtdışında tanıtımı için ortak çalışmalar yapma konusunda işbirliği ortamı yaratma amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten Kocadon kardeşler, Topçu'ya ilçenin ekonomik, sosyal ve turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi. Ziyarette, Bodrum'un tanıtımı, özellikle kış aylarında yeni uçak seferlerinin konulması, direkt uçuşların gerçekleştirilmesi gibi beklentiler paylaşıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Topçu'nun Bodrum'a olan ilgisinin çok üst düzeyde olduğunu belirtip, "Türk Hava Yolları'nda önümüzdeki yıldan itibaren uluslararası uçuşlarda Bodrum'un tanıtım filmleri yayınlanarak ilçenin tarihi, doğal güzellikleri ve mavi yolculuğu tanıtılacak. Aynı zamanda Bodrum seferlerine daha büyük ve rahat uçaklar konulacak. Bir dünya markası haline gelen Türk Hava Yolları'nın Bodrum'u tanıtmak için verdiği destek çok önemli. Sayın Topçu'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

Topçu ise "Bodrum özellikle son yıllarda hızla büyüyen bir destinasyon, dolayısıyla da Türk Hava Yolları için önemli bir pazar haline geldi. Bu nedenle daha fazla uçak ve direkt uçuşlar için çalışmalara başladık. Bodrum hattında hem turistik ilçemizin tanıtımı hem de daha çok yolcu taşımak gerekli; çalışmalara başladık. Bodrum için Türk Hava Yolları'nın tüm mecralarının kullanılabileceğini belirtiyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Kocadon, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yu Bodrum'a davet etti.



YA(İÖ/CK)