Olay, Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Lastik tamircisi Kudret K. ile eşi Tennur K., bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Bunun üzerine iddiaya göre, yanına oğlu C.K.'yı da alan Tennur K., bir süre önce Köyceğiz İlçesi'nde oturan K.T.'nin yanına kaçtı. Aramalarına rağmen eşi ve çocuğunu bulamayan Kudret K., bir rahatsızlığı nedeniyle bugün hastaneye gitti.

OTOPARKTA DEHŞET

Otoparka giren Kudret K., bu sırada kendisini terk eden eşi ve yanında da oğlunu gördü. Boşanma aşamasında olduğu ve terk ettiği eşinin üzerine doğru geldiğini gören Tennur K., kaçmaya çalıştı. Ancak Kudret K., koşup yakaladığı eşinin kolundan yakaladı ve tekme ve yumruklarla vurmaya başladı. Oğlu C.K., babasına engel olmaya çalıştı, ancak öfkeden gözü dönen Kudret K., otomobilinden aldığı avcı bıçağıyla eşine saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 9 kez bıçaklanan Tennur K., kanlar içinde yerde kaldı. Kudret K. ise koşarak kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine hastaneden getirilen sedyeye konulan Tennur K.'ya hemen Acil Servis'te müdahale edildi. Polis, kaçan Kudret K.'nın yakalanması için çalışma başlatırken, gözü önünde annesi bıçaklanan C.K., uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.

Otopark görevlisi Celal İncekaya, "Bir anne, oğlunun gözü önünde defalarca bıçaklandı. Her yer kan gölüne döndü. Kadına şiddete artık dur denmesi gerekiyor. Adam koşarak kaçtı" dedi.



CA(AÖ/SS)



C.K.: Cenk Kılıç

K.T.: Kazım Topaloğlu