Ümraniye TEM otoyolu Sabiha Gökçen Sapağı tünel çıkışında saat 21.00 sıralarında meydana kazada Suat Eren hayatını kaybetti. Kamyonet içinde yaralanan 3 kişi de ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre; Serdar Şimşek'in kullandığı 34 DSM 48 plakalı kamyonet ile ismi öğrenilemeyen 54 KH 445 plakalı tekstil ürünleri artığı yüklü kamyon birbirine çarptı. Kaza sonrası sürüklenen kamyonette bulunan Suat Eren parçalanarak olay yerinde can verdi. Kamyonet sürücüsüyle birlikte Osman Beyboğa ve Ruhat Eren de yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslara konulan yaralılar hastanelere kaldırıldı. Kazada bariyerlerin parçaladığı Suat Eren'in kopan uzuvları bulunarak cenaze aracına konularak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 


Kazadan sonra olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü bir süre sonra olay yerine gelerek polise teslim oldu. Teslim olan kamyon sürücüsü kaza sonrası korkudan kaçtığını söyledi. İfadesi alınmak üzere Çakmak Polis Merkezi'ne götürülen sürücünün ölümlü kazaya karıştığı için ifadesinin alınacağı ve adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


Kazayı gören Metin Karahancı isimli bir vatandaş, "Biz kaza yapan araçların arkasından gidiyorduk. Kamyon gelip vurmuş. Arabayı fırlatmış, kendisi de kaçmış. Kazada 1 kişi ölmüş" diye konuştu. 


Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan yol, iş makinelerinin gelmesinin ardından yola saçılan firelerin toplanmasının ardından açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.