Ortakent- Yahşi Beldesi’ndeki Dr. Hüseyin Mümtaz İlköğretim Okulu'nda Teknoloji ve Tasarım öğretmenliği yapan Celalettin Tüzel’in telefonlarına cevap vermemesi üzerine eski eşi durumu Gündoğan Jandarma Karakolu’na bildirdi. Bunun üzerine bugün saat 15.00 sıralarında Tüzel’in Yukarı Mahalle’deki evine giden jandarma ekipleri, kapıyı açan olmaması üzerine savcılıktan aldıkları izinle açık olan pencereden içeri girdiklerinde salonda ilk eşinden 9 yaşındaki bir kızı olan Tüzel’in kanlar içindeki cesedi ile karşılaştı. Tüzel’in cesedinin yanında pompalı tüfek, bir seccade ve yıllar önce intihar eden babasına ait bir fotoğraf bulundu.

BABASININ FOTOĞRAFINA BAKIP NAMAZ KILMIŞ

İkinci eşinden de geçen aylarda boşandığı öğrenilen Tüzel’in babasının fotoğrafına baktıktan sonra, namaz kılıp çenesinin altına dayadığı tüfekle intihar ettiği belirlendi. Babası da yıllar önce canına kıydığı öğrennilen Tüzel’in bahçedeki 06 AR 5283 plakalı otomobilinde yapılan aramada da ruhsatsız bir pompalı tüfek daha bulundu.

İki gündür işe de gitmediği de ortaya çıkan Tüzel’in cesedi jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesini ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Acı haberi alan Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ve Tüzel’in öğretmen arkadaşları olay yerine akın etti. Cenaze evden çıkartılırken, Tüzel’in arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Jandarma, Tüzel’in intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.