Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Ortacami Mahallesi Yunusbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Sahilde, ATV olarak bilinen dört tekerli motosikletleri kiralama işi yaptığı öğrenilen 22 yaşındaki Atakan Aslan, amcası Kemal Aslan'ın işlettiği cadde üzerindeki markete gitti. Burada amca-yeğen arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine belindeki tabancayı çıkartan Atakan Aslan, kaçmaya çalışan amcasına market içinde ve kapının önünde kurşun yağdırdı. Ardından da geldiği otomobille kaçtı.

"YEĞENİM VURDU"

Olaya tanık olanlar hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada Kemal Aslan, kendisine yardım edenlere, 'Beni yeğenim Atakan vurdu' dedi. Ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve vücuduna 7 kurşun isabet ettiği belirlenen Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, yerde 14 adet boş kovan buldu. Ölüm haberinin ardından MHP İl Başkanı Enez Kaplan ve çok sayıda partili hastaneye akın etti. Polis, olayın ordandan kaçan Atakan Aslan'ı arıyor. Soruşturma sürüyor.



RY(LK/AK)