Olay, geçen 1 Haziran’da, Alsancak Semti’nde meydana gelmişti. Dizide 'Feryal' karakterini canlandıran B.O., 'Doruk' karakteriyle başrol oynayan C.D.D.’nin kendisini dövüp tecavüz ettiğini öne sürerek polise başvurdu. Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen C.D.D., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. İzmir 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 21 Şubat’ta yapılan duruşmada, mahkeme heyeti, Alican Albayrak’ın tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Mahkeme heyeti, ayrıca, sanık C.D.D.’nin, haftada iki gün karakola imza vermesi karşılığında tutuksuz yargılanmasına da karar verip duruşmayı erteledi.

BAŞKA KIZLARLA VARMIŞ

Soruşturma kapsamında, C.D.D.’nin incelenmek üzere el konulan bilgisayarlarıyla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü Bilişim Suçları Müdürlüğü’nde görevli bilirkişinin, raporunun da mahkemeye ulaştığı öğrenildi. Raporda, B.O. ile C.D.D.’nin herhangi bir görüntüsünün ve fotoğrafının olmadığı ancak C.D.D.’nin başka kızlarla uygunsuz çekilmiş görüntü ve fotoğraflarının bulunduğu belirtildi.

Bunun üzerine, mahkeme heyeti, davayla ilgisi bulunmayan sözkonusu fotoğraf ve görüntüleri, C.D.D.’nin avukatına teslim etti.



BK(İÖ/AAA)