Olay, Veysi Paşa Mahallesi’ndeki Nasuh Paşa Külliyesi yakınında, geçen hafta salı günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 15 ay önce askerden gelen ve hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden de 5 ay önce tahliye olan Gökhan Ö., pazarcılık yapan babasının yanında çalışmaya başladı. Zafer Meydanı’nda kurulan pazardaki tezgahta duran Gökhan Ö., daha önceden tanıdığı H.A.T.’yi görüp yanına çağardı.

Genç kızla bir süre sohbet eden Gökhan Ö., iddiaya göre, H.A.T.’ye “gezmeye gidelim” dedi ve tezgahı bırakıp pazar yerinden ayrıldı. Genç kızı Nasuh Paşa Külliyesi’nin yakınındaki ıssız alana götüren Gökhan Ö., burada H.A.T.’nin elbiselerini zorla çıkartıp öpmeye çalıştı.

BABASINA ANLATTI

Gökhan Ö.’nün elinden kurtulup kaçan H.A.T., durumu babası Ç.T.’ye anlattı. Ç.T. de polise gidip Gökhan Ö.’den şikayetçi oldu.

Polis, dün Zafer Meydanı’ndaki pazar yerinde Gökhan Ö.’yü  yakaladı. Gözaltına alınan Gökhan Ö., olay nedeniyle yere düşünce diz ve kollarında sıyrıklar oluşan genç kızı kendi isteğiyle öptüğünü ileri sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gökhan Ö. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.



CU (AÖ/AAA)