Olay, dün saat 23.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Kışla Mahallesi üzerinde bulunan Aydınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde meydana geldi. Dernekte kimsenin olmadığı ve kapatmaya hazırlanıldığı sırada derneğin işletmecisi Aydın B., iddiaya göre yanında garson olarak çalışan N.G.'ye saldırıp tecavüz etmek istedi. Patronunun saldırısına direnen kadın, mutfaktan aldığı bıçakla Aydın B.'yi karın boşluğundan yaraladı. Kanlar içerisinde kalan patronu için taksi çağıran N.G., taksiye bindirdiği Aydın B.'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil servis önüne gelen taksiden inen Aydın B.'nin bu sırada kalbi durdu. Patronunun yere yığıldığını gören kadın, olay yerinden kaçtı.

Kalbi duran Aydın B.'ye müdahale eden sağlık görevlileri, uzun süre kalp masajı yaptıkları yaralıyı hayata döndürmeyi başardı. Hemen ameliyata alınan Aydın B., yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Taksi şoförünün ifadesi üzerine olay yerini bulan polis, Aydın B.'yi bıçaklayanın yanında garson olarak çalışan N.G. olduğunu belirledi.

Konyaaltı İlçesi'ne bağlı Beldibi'nde yakalanan N.G. ifadesinde, "Herkes gittikten sonra derneği kapatmaya hazırlanıyorduk. Bu sırada üzerime atlayarak tecavüze kalkıştı. Ben de kendimi korumak için bıçakladım. Sonra hastaneye götürdüm, ama korktuğum için kaçtım" dedi.

Aydın B.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü açıklandı.


SK(SU/BT)


----

N.G.: Nihal Gündoğdu

B.: Benk