TBMM Genel Sekreteri Dr. İrfan Neziroğlu'na; çevre duyarlılığı ve TBMM'de çevre ile ilgili yaptığı çalışmalar nedeniyle Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) tarafından plaket verildi.

TÜKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Aslan; TBMM Genel Sekreteri Dr. İrfan Neziroğlu'nun çevreye yaptığı katkılar ve özellikle Çevre Haftası'nda TBMM'de açılan sergi nedeniyle mutlu olduklarını, bundan sonra da çevre ile ilgili çalışmalara katkı vereceğine inandıklarını belirtti. Çevre konusunda TBMM ile birlikte proje yapmak istediklerini de belirten Aslan, vakfın bu konuda her türlü desteği vereceğini sözlerine ekledi.

TBMM Genel Sekreteri Dr. İrfan Neziroğlu ise şunları söyledi: "Biz bu tür sosyal projeleri ödül, plaket beklentisiyle yapmıyoruz ama takdir edilmesi de bizleri sevindiriyor. Çevre konusunda ve başka konularda da kurum olarak gerçekten hassasiyetimiz var. Bunu korumaya çalışıyoruz ki, çevre bunların başında geliyor. İnşallah bundan sonra bu konudaki faaliyetleri birlikte gerçekleştiririz."