Faik KAPTAN/İSTANBUL, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 2001 yılından bu yana yolculara özel hizmet veren TAV'ın “primeclass" CİP Servis'i, bundan sonra, yurt dışındaki 43 havalimanında da  uygulanacak.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada imzaladıkları anlaşma uyarınca hizmetin 60 Euro’dan başlayan fiyatlarla yapılacağını belirterek şunları söyledi:

“2001’den bu yana İstanbul’dan başlayarak Ankara ve ardından da Gürcistan, Makedonya ve Tunus’ta misafirlerimize sunduğumuz ayrıcalıklı seyahat hizmetini şimdi dünyanın 43 noktasına yaygınlaştırdık. Yolcularımıza hız ve konforu bir arada sunuyoruz. Havalimanına geliş ve gidişte, ayrıca terminal içinde transferlerini keyifli bir hale dönüştürerek değerli zamanlarının kendilerine kalmasını sağlıyoruz. Yolcularımızdan gelen taleple yaygınlaştırdığımız ‘primeclass’ CIP Servis hizmetini her geçen gün geliştirerek dünyanın farklı havalimanlarında da sunmak için çalışmaya devam edeceğiz”

Eda Bildiricioğlu TAV İşletme Hizmetleri’nin 2001’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda başlattığı “primeclass” CIP Servis'in yurtdışında da yapılan işbirlikleri sayesinde artık yolcuları evlerinin kapısında karşılayarak uçağa kadar ki tüm aşamaları kolay, hızlı ve rahat bir şekilde gerçekleştirdiğini ve dönüşte de aynı şekilde uçak kapısında karşıladığı misafirlerini gidecekleri noktaya kadar kaliteli bir şekilde ulaştırdığını, hizmet kapsamında öncelikli pasaport geçişi, apron transferi, terminal içi ring aracı, lounge girişi, porter ve asistan gibi ayrıcalıklar yer aldığını söyledi.



FK( FOTOGRAF)