Bölgede taş ocağı için yol yapımına karşı başlatılan mücadele 5'inci gününe girerken bir destek de Türk pop müziği sanatçısı Tarkan Tevetoğlu'ndan geldi. 

Türk pop müziği sanatçısı Tarkan Tevetoğlu, memleketi Rize'nin İkizdere ilçesindeki İskencedere Vadisi'nde açılmak istenen taş ocağına karşı mücadele edenlere, "Canım hemşehrilerim! Acılı feryadınızı duyuyorum. İçim yanıyor benim de. Doğanızı, yurdunuzu korumak istemekteki haklı isyanınızı derinden hissediyorum ve bu mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım" sözleriyle destek verdi.

Aslen Rize İkizdereli olan Tarkan Tevetoğlu, sosyal medya hesabında; "Canım memleketim Rize, canım İkizdere, canım hemşehrilerim! Acılı feryadınızı duyuyorum. İçim yanıyor benim de. Doğanızı, yurdunuzu korumak istemekteki haklı isyanınızı derinden hissediyorum ve bu mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım" diyerek destek mesajı paylaştı. 

"BİR DURUN ARTIK, YETER"

Cumhuriyet gazetesi yazarı Ali Sirmen yaşamını yitirdi Cumhuriyet gazetesi yazarı Ali Sirmen yaşamını yitirdi

Taş ocağı açılmasına tepki gösteren Tarkan Tevetoğlu, "Her gün memleketimizin doğasını, toprağını para ve güç uğruna feda edenler; çocuklarımıza, yarınlarımıza miras bırakacağımız güzel memleketimize bu katliamları reva görenler, bi durun artık! Yeter" dedi.