Konyaaltı Beachpark'ta düzenlenen konsere öğle saatlerinde gelmeye başlayan Tarkan ve Emre Aydın hayranları girişte uzun sıra oluşturdu. Sahneye saat 20.15'te 'Kim Dokunduysa Sana' adlı şarkısını söylerek çıkan Emre Aydın, hayranlarıyla kucaklaştı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Emre Aydın, konserinin sonunda kendi kamerasıyla 'Soğuk Odalar' adlı şarkısını seslendiren izleyicilerinin görüntüsünü çekti.

Emre Aydın'ın ardından mega star Tarkan sahne aldı. Siyah pantolonu ve taş işlemeli kırmızı kolsuz tişörtü ile sahneye çıkan Tarkan, ilk olarak 'Aşk gitti bizden' adlı şarkısını seslendirdi. Daha sonra hayranlarına seslenen Tarkan, "Antalya tüylerim diken diken oldu bu kalabalıkta. Şarkılar dünyasına hoşgeldiniz" dedi.

Sözleri kendisine ait olan ve eski albümlerinde yer alan şarkılarını söyleyen Tarkan'a konser boyunca hayranları da eşlik  etti. Sahnedeki ışık şovu ve danslarıyla hayranlarını coşturan Tarkan, sıcak ve nemli hava nedeniyle 4'üncü şarkısının ardından üzerini değiştirerek gri kolsuz tişörtüyle konserine devam etti. Konserinin ikinci bölümünde de beyaz taş işlemeli ardından da siyah tişörtü ile sahne alan Tarkan, sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Konser alanını dolduran bazı kişiler mega starı daha iyi görebilmek için ağaçlara çıktı. Organizasyon yetkilileri, konsere yaklaşık 100 bin kişinin katıldığını açıkladı. 



TY (SU/RT)