Fanta Gençlik Festivali kapsamında İstanbul'da konser veren pop müzik sanatçısı Tarkan için, Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul kampüsü önünde uzun kuyruklar oluştu.

'TARKAN'I ÇOK SEVİYORUZ'

Fanta Gençlik Festivali kapsamında İstanbul'da sahne alan pop müzik sanatçısı Tarkan için yüzlerce kişi Eyüp'teki Bilgi Üniversitesi'nin Santral İstanbul kampüsüne akın etti. Konser öncesi vatandaşlar giriş kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Alana giren yüzlerce kişi ise, sahne karşısında yerini alarak konserin başlamasını bekledi. Bu arada Santral İstanbul önündeki yolda da trafik yoğunluğu yaşandı.

Bazı Tarkan hayranları sabah saatlerinde konser alanına geldiklerini söyleyerek, "Tarkan'ı çok seviyoruz" dedi. Genç kızların yoğun ilgi gösterdiği konserde minik Tarkan hayranları da vardı. Dayısıyla konsere gelen bir Tarkan hayranı, saat 14.00'te geldiğini söyleyerek, "Konser çok eğlenceli" diye konuştu. Bu arada alanda yer bulamayan bazı vatandaşlar yüksek yerlere çıkmayı tercih etti. İçeri giremeyen bazı vatandaşlar ise, tel örgülerin arkasında konserin başlamasını bekledi.



ÜÇ (PÇK)