Babası Recep Temtek ile birlikte alışverişe gelen Fenerbahçe taraftarı Azra Temtek, “Her zamanki gibi bayrak ve formalarımızı aldık. Fenerbahçemizi desteklemeye geldik. Biz her zaman takımımıza destek oluyoruz. Bugün inşallah burada şampiyonluk kutlayacağız. Herkes Fenerbahçe’nin ne kadar güçlü olduğunu, bu süreçten yıkılmadan ayakta kaldığını gördü. Geçen senede şampiyonuz bu sene de şampiyon olacağız. Gönlümden 3-1 geçiyor” dedi.


Baba Recep Temtek ise, “Lefter forması ve bayrak aldık. Oğlum yurt dışında ona da forma aldık. Okuluyla birlikte gezisi vardı.Maç için gitmek istemiyordu. Ama mecbur kaldı gitmeye. Ona forma aldık. Cep telefonuyla resmini çekip gönderdim. Son dönemlerde benim söylediğim bütün dakikalar tutuyor. 3-1’i buradan müjdeliyorum” dedi.


Kuşadası’ndan statta maç izlemek için eşi Demet ile birlikte geldiğini söyleyen Fenerbahçe taraftarı Ali Türkiş, “Bilet bulamadık. Buna rağmen yine İstanbul’a geldik. Takımımıza alışveriş yaparak destek olacağız.” dedi. Fenerbahçe taraftarı Arzu Özdil ise, ”Fenerbahçe büyük bir takım. İnanıyorum ki ilahi adalet yerine bu akşam gelecek. Kazanan taraf biz olacağız” dedi.


Takımları deplasmanda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Galatasaray’lı taraftarlar da erken saatlerde Mecidiyeköy’de bulunan Galatasaray Store mağazasına geldi. Bazı taraftarlar, takımlarının deplasmanda oynayacak olmasına rağmen şampiyon olacaklarını söylerken, bazıları ise kutlama yapmak için aileleriyle birlikte alışveriş yapmaya geldiklerini söylediler.


Galatasaray taraftarı Büşra Gülseren ise, “Şampiyon olacağız. 3-1 yeneceğiz”dedi. Kızı Sude Kulbay ile birlikte alışverişe gelen Galatasaray taraftarı Celal Kulbay, “Kızımın forması vardı benim yoktu. Bugün şampiyonluk turu için eksikleri tamamlıyoruz. Süper final heyecanla bekledik. Güzel ve çekişmeli maçlar oldu. Son maçta biz gülmek istiyoruz. Bize beraberlik yetiyor. Ama hedefimiz galibiyet. 2-1 kazanırız”dedi. Sude Kulbay ise,”Yarın anneler günü olduğu için anneme ve babama forma almaya geldik.” dedi.