Yarın yapılacak Belediye Başkanları Bölge Toplantısı için Antalya'ya gelen Hüseyin Tanrıverdi, Kepez Belediyesi'ne yaptığı ziyarette, BDP'li milletvekillerinin geleceğine yönelik açıklamada bulundu. Bugün Bingöl'de yaşanan terör saldırısını kınayarak sözlerine başlayan Hüseyin Tanrıverdi, “Evlatlarımız, askerlerimiz bir hain saldırı ile karşılaştı. Can kaybımız var. Yüreğimizi dağladı. Yaralı evlatlarımız var. Onlara Allah'tan şifa diliyoruz. Şehit olanlara tahmet diliyoruz" dedi.

BEDELİNİ ÖDEYECEKTİR

1 Ekim tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılacağını hatırlatan Hüseyin Tanrıverdi, “TBMM açıldığı zaman teröre bulaşmış, terör suçu işlemiş, hangi milletvekili varsa terörle iç içe olmuş, kucaklaşmış hangi milletvekili varsa, milletvekili sıfatına bürünmüş olanlar varsa, bunların bu örtüleri kaldırılacak, yargı hesabını soracak. İnşallah kendileri de milletimizin arzu ettiği şekilde bedelini ödeyecektir" diye konuştu.

'BOZARSA HOCA BOZAR'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'ın seçimlerde kullandığı 'Yaparsa Hoca Yapar' sloganına da atıfta bulunan Hüseyin Tanrıverdi, şöyle dedi:

“AK Parti'li olmayan belediye başkanlarının olduğu kentleri rahatlıkla fark edebilirsiz. Onlar paralarını, devletin imkanlarını o şehirde yaşayan insanların imkanlarını dağa taşa harcar. Dolayısıyla bizim idare ettiğimiz şehirlerde, hizmet vardır. Bir önceki dönemdeki belediye başkanı arkadaşımızın yaptığı hizmetleri Mustafa Akaydın şimdi bozmaktadır. Şimdi de 'Bozarsa Hoca Bozar' demektedir Antalyalılar. İnşallah 5 yılını tamamladıktan sonra onlara bozma fırsatını vermeyeceğiz. Ak Parti olarak bizler hizmetlerimizi kaldığımız yerden devam ettireceğiz."

Tanrıverdi, MHP'nin desteği ile seçim tarihini 5 ay erkene çektiklerini ve 27 Ekim 2013 tarihinde yerel seçimlerin yapılacağını da hatırlattı.

SE(HA/SSA)