Olay, bugün merkez Yüreğir İlçesi'nin Selahattin Eyyübi Mahallesi 8213 Sokak'ta meydana geldi. Uyuşturucu ticareti yapmak, bıçakla adam yaralamak suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan Cemil Yılmaz, bir süre önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalandı. Tutuklanan Yılmaz, geçtiğimiz hafta da 3'üncü Yargı Paketi'nden yararlanarak tahliye oldu.

Denetimli Serbestlik uygulaması kapsamında Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne gidip imza veren Cemil Yılmaz, evine döndü. Evinin kapısının önünde plastik sandalyede oturan Yılmaz, bir kaç dakika sonra silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen saldırgan tabancasını peş peşe ateşledi. Sokakta oynayan çocukların gözleri önünde Cemil Yılmaz'ı vuran saldırgan olay yerinden kaçtı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Cemil Yılmaz, ambulansa Özel Başken Üniversitesi Yüreğir Hastanesi'ne götürüldü ancak kurtarılamadı.

Olayın uyuşturucu alış verişinden kaynaklanmış olabileceği üzerinde durun polis katil zanlısı veya zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.


FK (OA/AAA)(FOTOĞRAF)