Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde geçen 21 Ocak'ta ameliyat olan ve geçirdiği 69 günün sonrasında dün taburcu edilen Atilla Kavdır, geceyi Kepez İlçesi'ndeki evinde ailesiyle birlikte geçirdi. Esentepe Mahallesi'ndeki evinde mutluluk ve heyecan yaşayan Atilla Kavdır, hastaneye yatmadan önce adadığı kurbanı bugün yerine getirdi. Müstakil evin önünde babası İbrahim Kavdır, oğlu 15 yaşındaki İbrahim Kavdır ve kızı 10 yaşındaki Ayşe Esra Kavdır, saat 10.00'da Atilla Kavdır için 2 keçi kesti.

Baba İbrahim Kavdır, kurban kesim işlerinin ardından konuştu. Kavdır, "Bizim en mutlu günümüz. Atilla'nın hastaneden taburcu olacağı günü sabırsızlıkla bekledik ve adağımızı yerine getirdik. Çok mutluyuz" dedi.

Babasının eve gelişini kelimelerle tarif edemiyeceğini söyleyen oğlu İbrahim Kavdır ise "Babam olmadan evin hiç tadı yoktu evimiz boştu. Şimdi çok mutluyuz" diye konuştu. Ayşe Esra Kavdır ise babasını evde görmeyi çok özlediğini belirtti. Kavdır, şunları söyledi:

"Gece boyunca yanından ayrılmadım. Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Babamın eve gelmesi bizim bayramımız oldu. Onun için kurbanlar kestik. Etleri dağıtıp herkesin babamın iyileşmesi için dua etmesini isteyeceğiz. Babamın bir an evvel iyileşmesi en büyük isteğim. Onun koruması biz olduk. Ağabeyim ve ben hep başında nöbet tutacağız, onun yanına kimseyi sokmayıp daha çabuk iyileşmesi için gayret göstereceğiz."

Atilla Kavdır'ın bir an olsun yanından ayrılmayan eşi Ayşe Kavdır da gece boyu dua ettiğini eşinin bir an önce eski günlere dönmesini istediğini söyledi.

Atilla Kavdır, eve gelişini kurbanlar keserek kutladıklarını, adaklarını yerine getirdiklerini dile getirdi. Kavdır, "Evimi çok özlemiştim. Gece çok rahat ve huzur içinde uyudum. Artık haftanın üç günü hastaneye giderek fizik tedavimi sürdüreceğim. İlk isteğim yerine geldi evime geldim ve adağımı yerine getirdim. Şimdi ise balkona çıkıp doğayı seyrederek ikinci arzumu yerine getireceğim. Sağlıklı günlerin özlemini yaşıyorum, o günü de hep birlikte göreceğiz" dedi.