Suşehri İlçesi'nde oturan evli ve 3 çocuk babası Coşkun Coşkun babasına ait 2008 model aracıyla ilçede taksicilik yapıyor. Müşteri memnuniyetini artırmak isteyen Coşkun, aracına binen müşterilerine internet, DVD oynatıcıda film, soğuk içecekler ve 10 çeşit sıcak içecek hizmeti sunuyor. İstanbul'da 20 yıl halk otobüsü şöförlüğü yaptığını ve annesinin rahatsızlığı dolayısıyla 8 ay önce Suşehri'ne gelerek yerleştiğini söyleyen Coşkun Coşkun, şöyle konuştu:

"Taksiyi daha önce babam kullanıyordu. Buraya geldikten sonra taksiyi devraldım ve donattım. Taksiye binen müşterilerime sıcak havalarda soğuk içecek, soğuk havalarda  sıcak içeçek imkanı sunuyorum. Ayrıca  internet hizmetinin yanı sıra istedikleri filmleri de DVD formatında izleyebiliyorlar. İsteklerine göre kapuçino, sıcak çikolata, çay, kahve ve meyve çaylarından oluşan içecekler sunuyorum."

Coşkun, ayrıca sabit ücretli cep telefon hatlarından müşterilerine telefon görüşmesi imkanı da tanıdığını, ilçede bu hizmetlerin ilk olmasından dolayı müşterilerin önce şaşırdığını sonra da memnun olduklarını dile getirdi.

 
BT(EA/İD)