Sinan Mahallesi Cebesoy Caddesi'ndeki bir süpermarkete 12 Kasım'da saat 22.00 sıralarında gelen kar maskeli ve silahlı 3 kişi, kasiyer Ebru Karacan ve Gökhan Saz'ın ellerini koli bandıyla bağladıktan sonra kasadaki yaklaşık 15 bin lira ile 2 IPad ve güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği hard diski alarak kaçtı.

Soygunun ardından çevredeki güvenlik kameraları ve Mobese kameralarını inceleyen polis, marketten çıkan şüphelilerin kar maskelerini olay yerine 200 metre uzaklıkta çıkardıklarını ve yürüyerek uzaklaştıklarını saptadı.

Kamera görüntülerini market çalışanlarına izleten polis, şüphelilerin daha önce aynı işyerinde çalışan K.S ve K.K.S. olduğunu belirledi. Şüphelileri yakalamak için operasyon başlatan Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu görevlileri, 19 yaşındaki K.S'yi Kahramanmaraş'ta, 17 yaşındaki K.K.S'yi ise Antalya'da saklandığı adreslerde yakaladı.

Şüphelilerin üzerinde gasp edilen IPad'lerden biri ile paranın bir kısmı ele geçirildi. Olayda şüphelilere yardım ettiği ileri sürülen üçüncü kişinin yakalanması için çalışmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Gözaltına alınan iki şüphelinin sorgusu sürüyor.