Yüzme antrenörü 32 yaşındaki Mustafa Gediz, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı jimnastik antrenörü 28 yaşındaki Tuğba Didin’e arkadaşlarıyla sürpriz hazırladı. Gediz, Tuğba Didin ve arkadaşlarını Manisa Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzmeye davet etti. Mustafa Gediz’in davetini kabul eden Tuğba Didin ve arkadaşları havuza geldi. Tuğba Didin ve arkadaşlarına dalgıç kıyafetleri giydiren Mustafa Gediz, ardından da havuza girmelerini istedi. Mustafa Gediz, beş metrelik havuzun dibinde de üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazılı pankartı Tuğba Didin’e gösterdi. Tuğba Didin’in evlenme teklifini kabul edince de üzerinde 'Evet' yazan pankartı genç kıza verdi. Ardından da daha önce suyun altında hazırlanan masaya oturan Mustafa Gediz ile Tuğba Didin’in sembolik nikahları kıyıldı. Sembolik nikahın ardından, Mustafa Gediz, Tuğba Didin ve arkadaşları su altında halay çekti.

Tuğba Didin’e sürpriz hazırlayan Mustafa Gediz, "En büyük tutkum dalış yapmak. Bu tutkumu hayattaki diğer tutkumla birleştirmek istedim" dedi.

Sürpriz evlenme teklifi aldıktan sonra su altında Mustafa Gediz’le sembolik olarak evlenen Tuğba Didin hayatındaki en mutlu günü yaşadığını söyledi.