TCDD 2'nci Bölge Zonguldak Gar Müdürlüğü'nde 16.00- 24.00 vardiyasında tren teşkil memuru olarak çalışan Ömer Karakoyun, Kemal Köksal Stadyumu'nda spor yapmak için sabah Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne başvurdu. Sağlık raporu ile birlikte istenen diğer evrakı tamamlayarak teslim eden ve 'Yaşam boyu spor' kartını alan Karakoyun, müdürlüğün yanındaki Kemal Köksal Stadyumu'na geçerek yürüyüşe başladı.

Yürürken bir süre sonra fenalaşan Karakoyun, yere yığıldı. Stattaki görevliler, 112 Acil Servis'ten yardım istedi. Gelen sağlık ekibi, ilk müdahalesini statta yaptığı Karakoyun'u ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yolda kalbi duran Karakoyun, hastanede yapılan müdahale ile yaşama döndürüldü. Karakoyun, buradaki müdahalesinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Karakoyun'un hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olay nedeniyle büyük üzüntü yaşayan mesai arkadaşları, bekar olan Ömer Karakoyun'un 90 kilo civarında olduğunu, kilolarından kurtulmak için spor yapmaya karar verdiğini söyledi.



DS,GG(EE/BT)