Ev kadını Zeynep Polat, hamilelik sürecinde 80 kilodan 125 kiloya çıktı. Fazla kilolarından kurtulmaya karar veren Zeynep Polat, Gaziantep'in merkez Şehitkamil İlçe Belediyesi'ne bağlı 29 Ekim Mahallesi Kadın Spor Merkezine başvurdu. Polat, step, aerobik ve fitness antrenörü İnci Cin gözetiminde 1,5 yıl boyunca düzenli spor yaptı, sağlıklı beslendi. Zayıflatıcı herhangi bir ilaç kullanmayan Polat, profesyonel bir çalışma ve sıkı bir diyet programı sonunda sağlığını koruyarak toplam 65 kilo verdi.

Azmederek istediği kiloya ulaşmayı başaran Zeynep Polat, "Sevdiklerimin büyük desteği ve antrenörümün büyük emekleri ile yiyerek ve sohbet ederek, en önemlisi mutlu bir şekilde güzel bir iş başardık. Kilolarımdan dolayı ciddi sağlık problemleri yaşayınca Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Mahallesi Kadın Spor Merkezi'ne başvurdum. Önce antrenörüm İnci hanımla görüştüm, antrenörüm ve Şehitkamil Belediyesi'nde görev yapan spor uzmanı hocalarımla oluşturduğumuz programlarla çalışmalara başladık. 1,5 yılda 60 kiloyu rahatlıkla ve sevdiğim yiyeceklerden mahrum kalmadan sağlıklı bir şekilde düzenli spor programlarıyla verdim" dedi.

Bu kadar kilo vereceğini tahmin bile edemediğini kaydeden Polat, "Hiçbir ilaç kullanmadan ve hiçbir şeye özlem duymadan kilo vermek, 64 beden kıyafetler yerine 40 beden kıyafetler giyebilmek ve özgürce hareket edebilmek dünyanın en büyük mutluluklarından biri olmalı. Ben bu süreçte spor merkezini mahallemize kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na, antrenörüm İnci Cin'e ve bana destek veren eşime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Antrenör İnci Cin ise Zeynep Polat'ın profesyonel bir çalışma, düzenli beslenme ve sıkı bir diyet programı sonunda istediği kiloya kavuştuğunu ifade ederek, "Zeynep hanımın fazla kilolarından kurtulması ona büyük bir rahatlık ve sağlığı için büyük fayda sağlayacaktı. Onun azimli hali ve verdiğimiz programları harfiyen yerine getirmesi sonunda sağlığına kavuşması bizleri çok mutlu etti. Zeynep'in bu başarı ise tesisimizde sağlık ve zayıflama programlarına katılan kişilerin moralini yükselten güzel bir örnek oldu" dedi.