Birol Aydın, bugün partisinin Bartın il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Başbakan ve arkadaşlarının yapılan kongreyi 'hücre yenilenmesi' olarak tanımladığını hatırlatan Aydın şöyle konuştu:

"Saadet Partisi olarak açıkça söylüyoruz; Hücre yenilenmesi değil, organ nakli yapsalar yine de tutmaz, yine de olmaz. Çünkü sorun hücrede değil, beyindedir. Eğer zihniyet yanlışsa, istediğiniz kadar hücre enjekte edin sonuç değişmez. Bunların yolu yanlıştır, yönü yanlıştır, zihniyeti yanlıştır. Milletimiz artık gerçekleri görmüştür. Öyle yüz gererek, pudra dökerek, makyaj tazeleyerek milleti kandıramazlar. Milletimiz 10 yılda bunların ciğerini öğrendi."

'SÖZLERİ İLE YAPTIKLARI ARASINDA UÇURUM VAR'

Aydın, Başbakanın sözleriyle yaptıkları arasında büyük uçurumlar olduğunu da öne sürerek şunları söyledi:

"Mesela 'terörü açılımla, ekonomiyi atılımla çözeceğiz' dediler tam tersi oldu. Terörde her gün şehit haberleriyle yüreklerimiz yanıyor. Ekonomide ise iğneden ipliğe zam furyası esiyor. En son gaza zam yapmanın hazırlığı içindeler. Sayın Başbakan geçtiğimiz günlerde 'Bu milletin gazını aldık' demişti. Dediği gibi çıkacak, milletin elindeki üç kuruşluk gazı da alıp, kışa girerken acı bir sürpriz yapacak."



AA(MÇ/COŞ)