Rusya'da okulların açılmasının ardından tatile gelen Rus gençler, su parkları ve havuzları dolduruyor. Güzellikleriyle olduğu kadar renkli bikinileriyle dikkatleri üzerlerine toplayan Rus kızlar, kaydıraklardan kayıp dalga havuzunda vakit geçiriyor. Yapay şelale altında keyif yapan turistler, ülkelerine döndüklerinde arkadaşlarıyla paylaşmak için bol bol tatil fotoğrafı çektiriyor.

Antalya'nın Eylül ve Ekim aylarında çok daha güzel olduğunu belirten Rus turist Natalia Leaskanova, "Arkadaşlarım Ağustos ayında tatile çıkıyor. Ailem ise Temmuz ayını, ben ise Eylül'ü seviyorum. Rusya'da ve Türkiye'de okulların açılması kalabalığı dağıtıyor. Sessiz sakin tatil yapmaya bayılıyorum" dedi.

Yüksek turizm sezonunda havuzda bile yer bulunamadığından yakınan Leaskanova, "Havuzda bırakın fotoğraf çekmeyi, yüzecek yer bulmak bile problem oluyor. Bu nedenle yaz tatilcileri geri döndükten sonra tatile gelmek çok daha güzel" dedi. Havuzun keyfini arkadaşı ile birlikte çıkartan Rus tatilci, 5 Ekim'de tatilinin biteceğini belirtti.