CHP'li Muğla İl Genel Meclisi üyesi ve CHP Bodrum Gençlik Kolları eski Başkanı, grafiker Emrah Dağar'ı önceki gün öğlen saatlerinde arı soktu. Dağar, arı sokmasından bir saat sonra işyerinde fenalaştı. Doğuştan şeker hastası olduğu belirtilen Dağar, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Önümüzdeki Eylül ayında eczacı olan nişanlısı Aylin Karaman ile yaşamını birleştirmeye hazırlanan Dağar, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

TABUTUNA BJK BAYRAĞI VE NİŞANLISINI YAZMASI SERİLDİ

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardında yakınları tarafından teslim alınan Dağar'ın cenazesi bugün ikindide Bodrum Adliye Camisi'ne getirildi. Buradaki törene, Dağar'ın annesi Zühre Dağar (42), babası Mehmet Dağar (49), nişanlısı Aylin Karaman (23), Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Semih Nalbantoğlu, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ve formaları ile birlikte yaklaşık 100 Beşiktaşlı taraftar, vatandaşlar ve yakınları katıldı. Cenazede Aylin Karaman güçlükle ayakta durabilirken, nişanlısının ardından gözyaşı döktü. Dağar'ın tabutu üzerine taraftarı olduğu Beşiktaş kulübünün bayrağı ve formaları ile nişanlısı Aylin Karaman'ın yazması serildi.

MEŞALELERLE UĞURLADILAR

Beşiktaşlı taraftarlar Dağar'ı son yolculuğuna, 'Her Ölüm Erken Ölümdür Asi Çocuğu Unutmayacağız' ve 'Emrah'ım Gittiğin Yerlerden Yer Tut Bizlere, Hep Beraber Geleceğiz Beşiktaşı İzlemeye' yazılı pankartlar açıp, meşalelerle uğurladı. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Semih Nalbantoğlu, "Emrah arkadaşımız genç yaşta çok düzgün ve sağlıklı politika üretmesinin yanı sıra Beşiktaş'a ve spora verdiği hizmet ve yardımları ile örnek bir insandı. Genç yaşta ani ölümü bizi derinden üzdü. Hem CHP hem de Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

Kılınan namazın ardından Dağar'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Gümbet Türbe Mezarlığı'nda toprağa verildi.



YA (AÖ/AAA)(FOTOĞRAF)