Merkez Yüreğir İlçesi'nin Akıncılar Mahallesi'nde oturan Durdu Denen, hastaneye gitmek için evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Akşam eve geldiğinde 5 yıllık eşini bulamayan Mehmet Denen, bütün aramalarına rağmen Durdu Denen'e ulaşamayınca Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Polise ifade verip, Durdu Denen'in kayboluşunu anlatan Mehmet Denen kendisi de eşini aramaya başladı. İşten döner dönmez elinde eşi Durdu Denen'in fotoğrafı ile sokak sokak dolaşan Mehmet Denen vatandaşlara, "Eşimi gördünüz mü?" diye soruyor. 

PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI VARMIŞ

Eşinin psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve daha önce de 3 kez kaybolduğunu belirten Denen, canı sıkıldığı zaman evden uzaklaştığını, ancak gittiği yeri telefonla bildirdiğini söyledi. İlk defa haber vermeden ortadan kaybolduğunu kaydeden Mehmet Denen şunları anlattı:

"5 yıllık evliyiz henüz çocuğumuz yok. Her kaybolduğunda telefonla arayıp yerini söylüyordu, ben de gidip eve getiriyordum. Bu kez aradan bir hafta geçmesine karşın kendisinden bir haber alamadım. Telefonu da kapalı, hayatından endişe ediyorum. Kendisine yaklaşıp, biraz yakınlık gösteren herkese inanır. Kötülük yapmak isteyenler tarafından kaçırılmış olmasından endişe ediyorum."

Eşinin fotoğrafı elinde sokaklarda dolaşan Mehmet Denen, karşısına çıkan herkese "Bu benim eşim, 15 Temmuz günü evden çıktı. Bir daha da haber alamadım. Gören ya da yerini bilenlerin insaniyet adına, Allah Rızası için 155 polis ya da 156 jandarmaya haber versin" diyerek yardım istiyor.



FK(OA/COŞ)