Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antreman ile sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde gerçekleşen idmanda kırmızı beyazlı futbolcular dayanıklık artırıcı çalışmalar yaptı. Futbolcular antrenman sonunda tesis içerisinde bulunan mini havuza girerek serinlediler. Zorlu Trabzonspor karşılaşması öncesi açıklamada bulunan Sivassporlu futbolcular, lige iyi başladıklarını ve bunu devam ettirmek içinde Trabzonspor’dan puan ya da puanlar alarak dönmeyi hedeflediklerini söylediler.

Takım kaptanı Uğur Kavuk, "Bu gün 2 saatlik bir antrenmanımız vardı, gayet iyi geçti. Yarında antrenmanımızı yapıp Grozni'ye hareket edeceğiz. Cumhuriyet kupası adı altında orada bir hazırlık karşılaşması oynayacağız. İnşallah iyi bir şekilde geçer, döndükten sonra da tekrar Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüreceğiz. Lige iyi başladık devam getirmek istiyoruz, inşallah bunu da başarırız" dedi.

Yoğun bir çalışma ile Trabzonspor karşılaşmasına hazırlandıklarını belirten Erman Kılıç, "Çok ağır bir antrenman yaptık. Trabzon maçına hazır hale gelmek için çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını alacağız" dedi.

Milli maç arasını iyi değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Kadir Bekmezci, " İyi çalışıyoruz lige verilen arada bir hazırlık karşılaşması oynayacağız. Sonra tekrar Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarına devam edeceğiz. Karşılaşmaya iyi konsantre olup ordan da 3 puanla ile dönmek istiyoruz" dedi.

Bu arada milli maç nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçı yaparak geçirecek olan Sivasspor’un Cumartesi günü Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de Terek Grozni takımı ile bir hazırlık karşılaşması yapmak üzere yarın bu ülkeye gideceği öğrenildi. Sivasspor’un bugün yapılan idmanına ülkelerinin milli takımnda bulunan, Faty, Grosicki, Milan Borjan ile sakatlığı bulunan Badner katılmadı.