Antalya'da halk dansları topluluğu şirketinde şoför olarak çalışan M.A. (36), kendisine işkence yapıldığı ve makatına bira şişesi sokulduğunu söyleyerek polise şikayetçi oldu.  M.A., polisteki ifadesinde şunları kaydetti:

"Benim çalıştığım şirketle birlikte dansçıları götürdüğümüz otellerde stant açarak hediyelik eşya satan A.Y. adlı arkadaşım beni telefonla arayarak, 'Biz eğlenmeye gideceğiz, neredeysen seni de alalım birlikte eğlenelim' dedi. Ben de kabul ederek aracımla yola çıktım. A.Y. ile Konyaaltı ilçesinde buluştuk. Sonra ben aracı yol kenarına park ederek onun otomobiline bindim. Bu sırada otomobilde A.Y.'nin yanında çalışan E.A. ve Y.E.E. vardı. Otomobille bilmediğim bir adrese doğru giderken sohbet ediyorduk. Sonra bir evin önünde durup A.Y.'nin sevgilisi Özbekistan uyruklu M.A. adlı kadın ile daha önce hiç görmediğim A.A. adlı adamı da otomobile aldık."

M.A., Kurşunlu Şelalesi yakınlarına geldiklerinde A.Y. ve diğer 3 kişinin kendisini otomobilden yaka paça indirip küfür etmeye ve vurmaya başladığını aktardı. M.A., ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"A.Y. bana, 'Demek sen benim sevgilimle birlikte oluyorsun' diyerek çırılçıplak soydu. Sürekli vuruyorlardı. Beni Kurşunlu Şelalesi'nin suyuna sokuyor, sonra tekrar dövüyorlardı. Arabada bulunan lokum kesme makasıyla cinsel organımı kesmekle, tecavüz etmekle tehdit ettiler. Son olarak da yanlarında bulunan bir bira şişesini makatıma sokarak kadına izlettirdiler. Saatler süren işkencenin ardından beni kent merkezine yakın bir yere bırakarak kaçtılar."

Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler A.Y. (36), A.A. (32), E.A. (17) ve Y.E.E. (17) sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis yaşları küçük olan iki şüpheliyi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim ederken, A.Y. ve A.A. Gasp Büro Amirliği'nde sorgulandı.

A.Y. ifadesinde M.A.'yı dövdüklerini kabul etti, ancak şişeyle işkence yapmadığını söyledi. Sağlık kontrolünden geçirilen M.A.'nın makatında işkence izine rastlandı. A.Y.'nin Özbekistan uyruklu sevgilisi M.A. ise olayları doğrulayarak işkence yapıldığını, şişe sokulduğunu anlattı. Geçen hafta sonu adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.