Nakliye firmalsnda çalışan 29 yaşındaki Göksel Çetin, 11 yıl önce Menderes İlçesi’nde, yanlarındaki eve taşınan 41 yaşındaki Sevgül Çetin’le arkadaşlık kurdu. Çift daha sonra birlikte yaşamaya başladı. Göksel Çetin, 2004 yılında dünyaya gelen oğulları D.’nin 3 yaşına gelmesinin ardından, 2007 yılında Sevgül Çetin’le resmi nikah kıyarak evlendi.

SIR TELEFON SONU OLDU

Borcunu ödeyemediği için geçen yılcezaevine giren ve 2 bin TL kefaletle tahliye olan Göksel Çetin, geçen ramazan bayramı öncesinde kimliği belirsiz bir kadından gelen telefonla büyük şok yaşadı. Telefondaki esrarengiz kadın, 7 yıldır büyük bir sevgiyle büyüttüğü oğlunun kendisinden olmadığını, eşinin yasak aşkından dünyaya geldiğini ileri sürdü. Aldığı şok telefon sonrasında yıkılan Göksel Çetin, bu konuşmadan bahsetmeden eşine, ilk önce oğlunun kendisine benzeyip benzemediğini sordu, ardından da hastaneye gidip kontrolden geçeceğini ve DNA testi yaptıracağını söyledi. Eşinin ısrarlı soruları karşısında kendisine gelen telefonu anlatan Göksel Çetin, söylenenlerin doğru olup olmadığını sordu.

MOTOSİKLETİNE BİNEREK GİTTİ, CESEDİ KUYUDA BULUNDU

Duydukları karşısında şaşkına dönen Sevgül Çetin’in, böyle bir olayın yaşanmadığını ve hastaneye gidip DNA testi yaptırabileceklerini söylemesine rağmen ikna olmayan Göksel Çetin, geçen kasım ayında, motosikletine binerek hızla evden uzaklaştı. Sevgül Çetin’in yaşananları anlattığı yakınlarının aramaları sonuçsuz kaldı. Göksel Çetin’in cesedi, bir gün sonra boş arazideki su kuyusunda bulundu.

Oğlunun intihar etmediğini, öldürüldüğünü düşünen anne Şadan Çetin ve eşi Sevgül Çetin, hemen her gün gittikleri kuyunun etrafında arama yaptı. Ailesinin cinayete kurban gittiğine inandığı Çetin’in kayıp olan ayakkabıları, defalarca bakılan kuyuda 73 gün sonra bulundu.

SAVCI KOVUŞTURMAYA GEREK GÖRMEDİ

Ayakkabıların sonradan kuyuya atıldığını düşünüp polise haber vererek incelenme isteyen aile, savcılıktan gelen yazıyla ikinci büyük şoku yaşadı. Ailenin Göksel Çetin’in cinayete kurban gittiği iddialarına karşılık savcılık, olay anında 144 promil alkollü olan Çetin’in, kuyuya atladığı ve suda boğulma sonucu öldüğü belirlendiği için kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Karara tepki gösteren Sevgül Çetin ve eşinin ailesi, soruşturmanın yeniden yapılması için itirazda bulundu. Göksel Çetin’in eşi Sevgül Çetin şöyle dedi:

"Eşimi ölüme götüren telefonu açan kadın bulunamadı. Onun ölümüne neden olan kişiler bulunmadı. Bizler bu kişilerin cezalandırılmasını beklerken, onun cinayete kurban gidip gitmediğinin ortaya çıkmasını beklerken, savcılık kovuşturmaya yer olmadığı kararını verdi. Bunun aydınlatılmasını bekliyorum."

TY(İÖ/COŞ)

D.:Doğan