Murat DELİKLİTAŞ /İSTANBUL, Beykoz’da, bir pizza firmasında çalışan Ersin Evcim, kullandığı motosikletle, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir kamyonun dorsesine çarptı. Dorsenin altına sıkışan 19 yaşındaki Evcim, olay yerinde hayatını kaybetti.


Kaza, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Riva Yolu üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bir pizza firmasının Kavacık şubesinde motosikletle paket servisi işi yapan Ersin Evcim, bir siparişi teslim ettikten sonra dönüşe geçti. İddialara göre, hızlı motosiklet kullanmasıyla tanınan Evcim, 34 GS 8639 plakalı motosikletiyle rampa çıkarken aşırı hız yapmaya başladı. Bu sırada, ağır şekilde önüne ilerleyen Hüseyin Ürün’ün kullandığı 34 GJ 3940 plakalı kireç torbası yüklü kamyonu fark edemeyen Ersin Evcim, kamyonun dorsesine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle dorsenin altına sıkışan Evcim, olay yerinde hayatını kaybetti.


Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Ersin Evcim’in dorsenin altına sıkışan motosiklet üzerindeki cesedini zorlukla çıkardı. Motosikletin üzerinde bırakılan Evcim’in cesedi beyaz bir örtüyle kapatılarak savcının gelmesi beklendi.



Kazayı duyarak olay yerine gelen Ersin Evcim’in iş arkadaşları gördükleri manzara karşısında şok geçirdi. Arkadaşlarının haber vermesinin ardından kaza yerine gelen bir başka pizza firmasında çalışan Eray Evcim, polisin, ağabeyinin öldüğünü söylemesinin ardından sinir krizleri geçirdi. Zorlukla zapt edilen ve yol kenarına oturarak ağlayan Eray Evcim, arkadaşları tarafından teselli edildi. Ersin Evcim’in cesedi, yapılan incelemelerin ardından, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.



 


MD(FOTOĞRAF-MD)