Konaklı Beldesi'ne dün akşam saatlerinde trafikte selektör yapma meselesi yüzünde küfürlü kavga çıktı. Rahman Selçuk Benli (27), Ümit Benli (19), Hasan Kahraman (26), Emre Koç (19) ile Ferhat Yılmaz (24) ve Metin Yalavuz (31) kavga etti. Kavga nedeniyle taraflardan bazıları vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Jandarma gözetiminde sağlık raporu için Alanya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen taraflardan Benli, Koç, Kahraman'ın giriş yaptığı sırada kimliği belirsiz bir kişi tabancayla iki el ateş etti.

Mermilerden biri Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş İlhan Fırtına'nın pantolonunun sağ paçasını delerken, diğeri asfalta isabet etti. Saldırıda şans eseri yaralanan olmazken, kimliği tespit edilemeyen saldırgan olay yerinden kaçtı.

Bu sırada acil servis koridoruna gelen Mehmet Yalavuz (35) yanındaki kesici bir aletle kardeşiyle kavga edenlerden Hasan Kahraman'a saldırdı. Hastane polisi ve güvenlik görevlileri tarafından Mehmet Yalavuz yakalanarak gözaltına alındı. Polislere direnen Mehmet Yalavuz kelepçelenerek polis aracına bindirildi. Asayiş Büro Amirliği'nde sorguları yapılan şüpheliler geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu sırada hastanenin güvenlik kameraları, hem tabancayla ateş edilmesi, hem de Mehmet Yalavuz'un, kardeşiyle kavga edenlere saldırı girişimini saniye saniye kaydetti.