Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Antalya- Kemer Karayolu'nda, Kemer 1 girişine yaklaşık 500 metre uzaklıkta meydana geldi. Soner Yılmaz yönetimindeki 48 H 1314 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak savruldu. Otomobil önce aynı yönde giden Ferit Yavuzer yönetimindeki 07 KAZ 82 plakalı motosiklete, daha sonra da yol ortasındaki demir bariyerlere, ardından da yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kaza nedeniyle motosiklet sürücüsü Ferit Yavuzer yaralanırken sürücü Soner Yılmaz, araç içinde sıkıştı.

Çevredekilerin yardımına koştuğu Soner Yılmaz, tüm çabalara rağmen kurtarılamayınca ilk yardım ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri araç içindeki yaralıya müdahale etti. Damar yolu açılan ve serum takviyesi yapılan yaralı, sıkıştığı yerden çıkartılamayınca yaklaşık 10 dakika süreyle itfaiye ekiplerinin gelmesi beklendi.

Sık sık acıya dayanamadığını belirten Soner Yılmaz, sıkışan ayağındaki ağrılar nedeniyle bir süre baygınlık geçirdi. Çevredekilerin ve sağlık ekiplerinin yoğun çabalarıyla güçlükle bilinci açık tutulan yaralı, itfaiye ekiplerinin gelmesinden sonra sıkıştığı yerden çıkartıldı.

Sağlık ekiplerine teslim edilen Yılmaz, önce Kemer Anadolu Hastanesi'ne ardında da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, motosiklet sürücüsü Ferit Yavuzer ise Kemer Devlet Hastanesi'ne götürüldü.