"OTEL LOBİSİNDE 3 DAKİKA BİR GÖRÜŞMEM VAR"


Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Yıldız'a Sivasspor Fenerbahçe maçıyla ilgili şike iddiasına ilişkin neler söyleyeceğini sordu. Oyuna 82'nci dakikada girdiğini belirten Yıldız, "Suçlamaları hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Sadece bir pozisyon var. Zor bir pozisyondu topa vuramadım. Pozisyondan sonra golün pasını ise ben verdim. 'Fenerbahçe'ye gol atmak için gitmedim ben oraya bulunmaya gittim' sözlerini ise Fenerbahçeye antipatisi olan Sefer Yılmaz adlı bir arkadışımı kızdırmak için söyledim" dedi.


Sivasspor yöneticisi Ahmet Çelebi, görüşmesiyle ilgili olarak ise Yıldız, "Otel lobisinde 3 dakika bir görüşmem var. O görüşmede yeni doğan kız çocuğumla ilgili muhabbet ettik. Ayrıca benzin istasyonu işi yapmak istediğim için onun da bu konuda tecrübeli olması nedeniyle ondan bilgi aldım" ifadelerini kullandı.


"ARKADAŞININ KONUŞMASINDAN PEK KIZMADIĞI ANLAŞILIYOR"


Takım kaptanı olduğu dönemde Trabzon'dan teşvik primi teklifi geldiği şeklindeki dedikoduları Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a söylediğini ifade eden Yıldız, Başkan Ekinci'nin, "Dedikodu olarak ne duydun? Bunları duyduktan sonra arkadaşlarınla neden konuşmadın?" sorusuna ise, "Trabzonlular görüşmek için gelmişler şeklinde duyum aldım. Başkana söyledim. Arkadaşlarımla da bu konuyu konuştum" dedi. Başkan Ekinci, Sefer Yılmaz ile yaptığı telefon görüşmesini salonda dinletti ve "Sen arkadaşını kızdırmak için söylemişsin ama arkadaşının konuşmasından pek kızmadığı anlaşılıyor" dedi.


ŞENER İLE YILDIRIM YANYANA


Aziz Yıldırım, "Mecnun Başkan her zaman doğruları söyler sen de söylersin tanıyorum seni. Bak burada biz yatıyoruz. saklarsanı bizim öbür dünyadaki vebalimiz sizde olur. Dedikoduları koridorda duydum diyorsun. Ama nerden duyduğunu söylemiyorsun" diye sordu.


Bu arada, Aziz Yıldırım arka sıralarda oturan Sadri Şener'i göremeyince "Trabzonlular salondan gitti" dedi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı, arka tarafta oturan Sadri Şener'in Aziz Yıldırım'ın yanına oturmasını istedi. Bu sırada Yıldırım'ın yanında oturan davanın bir numaralı sanığı Olgun Peker ise "1 numara benim iddianamede. Ben yerimden kalkmayayım" demesi salonda gülüşmelere yol açtı. Peker'in yer vermesi üzerine Sadri Şener buraya oturdu. Duruşmada ilk defa Yıldırım ve Şener yanyana oturuyor.


(BB)