Mahkemenin tahliye kararının ardından Metris Cezaevi'nden ayrılan Tamer Yelkovan'ı çıkışta, kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, kulüp çalışanları, aile fertleri ve çok sayıda taraftar karşıladı. Cezaevinden ayrılırken açıklama yapan Tamer Yelkovan öncelikle içeride kalan arkadaşları için üzgün olduğunu ifade etti.


10 aydır suçsuz yere içeride yattıklarını belirten Yelkovan, "Aileme ve çocuklarıma kavuştuğum için çok mutluyum ancak sadece vücudum dışarıda, kalbim içeride kaldı. Orada arkadaşlarımı bıraktım. Ondan dolayı çok üzgünüz. Böyle olmamalıydı. 10 aydır burada suçsuz vaziyette yattık. 310 gündür buradayız. Onlar çıkana kadar gülmeyeceğiz" diye konuştu.


Ailesi ile hasret gidereceğini söyleyen Tamer Yelkovan, "Tabi ki çok mutluyum. Çocuklarıma sarılacağım. Hemen anneme gideceğim. Ona sarılıp, elini öpeceğim. Annemi bu sürede ancak 2 kere görebildim. Amacımız suçsuzluğumuz ispat etmek. Başkanımız gelsin kongreyi kazansın tekrar. İçeride arkadaşlarımı bıraktığım için çok üzgünüm" diye.


Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay da "Allah nasip ederse diğer arkadaşlarımızda çıkar da bu iş biter. Yüreğimiz yanıyor. Niye bu kadar içiride yatılıyor anlamıyoruz" dedi.


(BB)