AKBABA’DAN POLİSE AĞIR SUÇLAMA


Alın’ın ardından menajer Fatih Akbaba’nın çapraz sorgusu yapıldı. Akbaba, “Ben bu olaylar sırasında sonra Hollanda’daydım. Bana Organize'den telefon gelince Türkiye’ye gelip, emniyete gittim. Bana 'Ertesi gün gel' dediler emniyetten. Tam gidiyordum iki polis beni odaya aldı. Bana ‘Sen ne iş yapıyorsun?’ dediler. 'Menajerim' dedim. Polisler ‘Yok sen pisliksin’ dediler. Bana ‘Eve gitmek istiyorsan şu parayı şuraya verdim diye’ konuş dediler. Ben Potuk’un transferi için almıştım parayı. Transfer olmayınca parayı tekrar Ali Kıratlı’ya teslim ettim. Ben Sivas maçı ile suçlanıyorum. 5 senedir Sivas’a gitmedim. Bir tane Sivaslı ile telefon tapem yok“ dedi.


“300 BİN DOLAR NASIL ELDEN VERİLİYOR"


Mahkeme Başkanı'nın, “300 bin dolar nasıl veriliyor elden. Nasıl yazılı bir şey olmadan bu para veriliyor?" sorusu üzerine Akbaba, “Parayı alırken hiçbir belge düzenlemedik" diye yanıt verdi.


“BAŞKAN SATMAYACAĞIM DİYOR ANCAK SİZE NASIL PARA VERİLİYOR?"


Üye hakimin, “Eskişehir Başkanı yemekte Aziz Yıldırım’a 'Satmayacağım Potuk’u demiş. Ancak 9 gün sonra size transfer için size nasıl para veriyor bu transfer için?" sorusuna ise Akbaba, "Bilmiyorum ama Ali Kıratlı bana Alper Potuk’u transfer etmek için geldi" diye konuştu.


(BB)