“OLAYI YAPANLAR GİRESUNSPOR’UN ADINI KULLANIYORLAR"


Alper Büfe olayının yaşandığı tarihte Belçika’da olduğunu belirten Peker, “Burada benimle ilgili hiçbir delil yok. Giresun FM olayı var bir de. Bir yazıdan bahsediliyor. O yazıyı inanın hala okumadım. Benim aleyhimde Mustafa Cici diye biri yazıyormuş. Olabilir. Bu olayı yapanlar örtbas etmek için Giresunspor’un adını kullanıyorlar. Olayda bana göre başka bir iş var" diye konuştu.


“ŞİKE KONUSUNDA ALNIM AK"


2007 yılına kadar sinir hastalıkları nedeniyle tedavi gördüğünü ifade eden Peker, “Şike konusunda alnım ak. Bana bunu ima bile edemediler. Sadece Ömer Ülkü’nün olayından beni bağladıkları görünüyor. Ülkü şike yaptıysa inşallah en ağır cezayı verirsiniz. Çünkü Giresun küme düştü bu nedenden dolayı" ifadelerini kullandı.


“OKUMADAN DİPLOMA ALDIM BEN"


Peker’in “Okumadan ortaokul diploması aldım ben. Bunu Federasyon Başkanı da biliyordu" sözleri üzerine Mahkeme Başkanı “Federasyon Başkanı sahte olduğunu biliyor muydu?" diye sordu. Peker de, “Federasyon Başkanı ve üyeler dahil herkes benim okumadan aldığımı biliyordu" dedi. Bunun üzerine söz alan Haldun Şenman, “Biz bunu inceledik. Diplomayı Hukuk Kurulu’na gönderdik. Sorun çıkarsa menajerlik sertifikasını iptal ettiririz dedik" ifadelerini kullandı. Tahliyesini talep eden Peker, “93 sanık içinde hakkımda soruşturma yürütüldüğünü bilen tek kişi benim. Kaçma gibi bir düşüncem yok" dedi.


(BB)